icons_1

Hoogwaardig materiaal


Voor onze vloeren gebruiken wij alleen de beste materialen. Om hier zeker van te zijn bezoeken wij regelmatig zelf de diversen zagerijen om het hout ter plaatse te controleren.
icons_2

Persoonlijk advies


Om de beste keuze te kunnen maken nodigen wij u uit voor een vrijblijvend bezoek aan onze showroom. U kunt dan rekenen op een persoonlijk advies dat is aangepast aan uw situatie.
icons_5

Beste prijs!


Wij garanderen u de goedkoopste prijs / kwaliteit verhouding. Kom zeker bij ons informeren want wij hebben voor elk budget een vloer.
icons_4

Vakmensen


Ons bedrijf is aangesloten bij de Vereniging Parketvloeren Leveranciers. Het ledenbestand van de VPL omvat uitsluitend vakmensen die zich bezig houden met het leveren en leggen van parket.
icons_3

Kwaliteit en service


Via de VPL zijn alle leden automatisch aangesloten bij de geschillencommissie. Voor een optimale vloer koopt u bij een VPL leverancier.

Over ons


Misschien heeft u al eens van Hemmes vloeren gehoord, ons bedrijf is al sinds 1948 in Eindhoven gevestigd. Wij zijn een klein vloerenbedrijf met kwaliteit en service op de eerste plaats. Wij werken dan ook uitsluitend met vaste parketteurs die wij zelf binnen ons bedrijf opleiden. Hierdoor kunnen wij het vakmanschap van al onze medewerkers garanderen. Voor onze vloeren gebruiken wij alleen de beste materialen. Om hier zeker van te zijn bezoeken wij regelmatig zelf de diversen zagerijen om het hout ter plaatse te controleren. .
 
 

Onze Service


Om de beste keuze te kunnen maken uit onze uitgebreide collectie van vloersoorten, sorteringen, motieven en kleurvariaties nodigen wij u uit voor een vrijblijvend bezoek aan onze showroom. U kunt dan rekenen op een persoonlijk advies dat is aangepast aan uw situatie. Ons bedrijf is aangesloten bij de Vereniging Parketvloeren Leveranciers. Het ledenbestand van de VPL omvat uitsluitend vakmensen die zich bezig houden met het leveren en leggen van parket. Via de VPL zijn alle leden automatisch aangesloten bij de geschillencommissie. Voor een optimale vloer koopt u bij een VPL leverancier.


MAAK NU EEN AFSPRAAK!