Traditioneel parket


Als men kiest voor parket, dan zijn er vele soorten en mogelijkheden. Moet het zwevend of vast gelegd worden? Welke houtsoort en welke dikte? Wat voor ondervloer? Als we praten over traditioneel parket dan bedoelen we parket dat wordt gelijmd en gespijkerd aan de houten of betonnen ondervloer vast. Het is dus niet meer verhuisbaar. Traditioneel parket is uitstekend toepasbaar in combinatie met vloerverwarming! Wij kunnen u hierover uitgebreid informeren en hebben hier al vele jaren ervaring mee. .
 
 

Multiplank


Wij hebben een zeer ruime keuze in multiplank vloeren. Deze hebben een onderlaag van multiplex, hierop komt een toplaag van hout gelijmd. Deze zijn te leveren met diverse afwerkingen zo als, verouderd, gelakt, geolied, met of zonder velling.

Laminaat vloeren


Laminaat is een kunststof vloer van ongeveer 7 mm dik, en leverbaar in honderden kleuren en dessins. Wij kunnen u al laminaat leveren vanaf een bedrag van € 11,95 per m2.
 

PVC vloeren


Een nieuwe hype onder de vloeren. Deze vloeren zijn bijna niet van echt hout te onderscheiden. Tevens zeer geschikt voor projecten of zwaardere belasting. Wij kunnen PVC al leveren vanaf € 28,95 m2.

Oude en
verouderde vloeren


Een trend die geliefd is bij velen. Wij hebben prachtige verouderde vloeren van o.a. Di Legno, maar ook diverse andere leveranciers. Tevens kunt u bij ons terecht voor echt oude vloeren van meer dan 100 jaar oud.
 
Kwaliteit hoeft niet altijd duur te zijn! Voor elke situatie biedt Hemmes vloeren je een goede oplossing. Of je nu kiest voor traditioneel parket, multiplank, laminaat vloeren, PVC of zelfs een oude of verouderde vloer. Hemmes vloeren helpt je aan de juiste kwaliteit. Ook voor het schuren of reinigen van uw vloer kunt u bij ons terecht. En vergeet je trap niet! Wij maken je trap weer zo goed als nieuw. Heb je vragen of wil je graag een offerte? Bel of mail ons gerust.

MAAK NU EEN AFSPRAAK!